Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
635 Ft (500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Univerzális kapcsoló szett: Kiegészítő alkatrész aktív lézeres traffipaxvédelmi termékhez.

Ár:
635 Ft (500 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: KAP-UNI
Várható szállítás: 2021. április 16.
Szállítási díj: 1.000 Ft

Univerzális kapcsoló szett lézerblokkolókhoz

További információk:

  • 2 állású világítós kapcsoló
  • Kábel hossz: 1 méter
  • Univerzális felhasználás

Csatolt dokumentumok

Leírás

Univerzális kapcsoló szett lézerblokkolókhoz

 

Az univerzális kapcsoló szett arra használható, hogy az autójában lévő lézerblokkolót egy kapcsoló segítségével ki tudja kapcsolni, valamint lehetőséget ad arra, hogy ha több szett lézerblokkolót használ, egyszerre lehessen kikapcsolni azokat.

 

 

Használható arra, hogy több szett lézerblokkoló használatakor, (például 2 szett KIYO ProPark3 lézerblokkoló) lézer riasztás esetén ne a készülék beltéri egységeinek forgó kapcsolójával kelljen egyenként kikapcsolni a két lézerblokkolót, hanem elegánsan, egy kapcsoló kapcsolásával lehet hatástalanítani a lézerblokkolókat.

Motorkerékpárokra történő lézerblokkoló szerelés esetén is nagy segítség lehet az utólagos kapcsolószett.

A világítós kapcsoló segítségével visszajelzést kapunk a lézerblokkoló bekapcsolt állapotáról, így abban az esetben, ha például a KIYO ProPark3 beltéri egységét rejtve szeretné beszerelni, a kapcsolón nyomon követhetjük, hogy éppen aktív, vagy kikapcsolt állapotú a lézerblokkoló.