Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Traffipax berendezéseink

Egy jól kiépített lézeres védelemmel rengeteg pénzt spórolhat meg. A rendőrség mérési kísérletei meghiúsulnak, így a büntetésre fizetendő pénz az Ön zsebében marad! De valóban így van ez? Lehet, hogy egy drága, de rosszul beállított rendszer már nem is nyújtja azt a hatásfokot, amit várna tőle!

 

Az ebből adódó meglepetések elkerülésében szeretnénk segítséget nyújtani. Amennyiben Önnek már van autójában beszerelt lézerblokkoló, vagy radardetektor, nincs más teendője, mint előzetes időpont egyeztetés után szegedi telephelyünkön meggyőződni, hogy valóban az elvárt eredményt nyújtja lézerblokkolója, radardetektorja, ahol is kollégáink  ingyenesen elvégzik a mérést LTI TruSpeed SX készülékkel, amely az ARH CAM-S1 lézeres traffipax jelét utánozza.

 

 

 

Magyarországon egyedülálló módon cégünk rendelkezik a rendőrség által használt összes Traffipax mérőeszközzel. Akár saját szemével is meggyőződhet, hogy egy jól kiépített blokkoló rendszer milyen hatékony is tud lenni!

Ha lézerblokkolóját nem cégünknél vásárolta volna, abban az esetben is állunk rendelkezésére, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

 

 Régebbi készülékek

 

ProLaser II lézeres mérőeszköz (Magyarországon régebben használt lézeres mérőeszköz) – 2 db-bal rendelkezünk. A mérőeszközt országosan autópályákon, autóutakon, városban, sebességkorlátozásoknál egyaránt használta a rendőrség. Ez a készülék már nincs használatban Magyarországon, helyét az ARH CAM-S1 vette át.
 
 
 
ProLaser III lézeres mérőeszköz (Magyarországon a régebben használt lézeres mérőeszköz) – 3 db-bal rendelkezünk. A mérőeszközt országosan autópályákon, autóutakon, városban, sebesség korlátozásoknál egyaránt használta a rendőrség.  Ez a készülék már nincs használatban Magyarországon, helyét az ARH CAM-S1 vette át.
 
 
Az SCS-103-as készülékből az országban magánkézben egyedül a Laser Technologies Kft. rendelkezik a rendőrség által is használt készülékkel. – 1 db-bal rendelkezünk. A mérőeszközt országosan autópályákon, autóutakon, városban, sebesség korlátozásoknál egyaránt használta a rendőrség.
Ez a készülék már nincs használatban Magyarországon, helyét az ARH CAM-S1 vette át.
 
 
 
A fenti cikk megjelenésének időpontja 2015.07.01, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.