Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü

Lézerblokkolók

A lézerblokkolók, a lökhárító rácsozásába és a hátsó rendszám környékére kihelyezendő szenzorokat tartalmaznak, tehát beépítést igénylő eszközök. A lézerblokkoló országos értékesítési és beszerelési partneri hálózatunknak hála Önnek nem kell sokat utaznia.

Melyik lézerblokkoló rendszert válassza? 
Engedje meg, hogy segítsünk kiválasztani az Ön autójához legmegfelelőbb védelmi megoldást: [KAPCSOLAT]
Még több információért görgessen le és töltse ki az  ŰRLAPOT >>, mi hamarosan visszahívjuk!

Rendezés:
 

Kérjen személyre szabott lézerblokkoló megoldást közvetlenül tőlünk, a gyártótól!

Közel 15 éves tapasztalattal, segítünk Önnek!
Töltse ki a lenti űrlapot és mi hamarosan visszahívjuk!

Lézerblokkoló országos beszerelő hálózat

Lézerblokkoló beszerelés  

Országos lézerblokkoló értékesítési és beszerelési partneri hálózatunknak hála Önnek nem kell sokat utaznia!
 


 

Hány lézerblokkoló szenzort kell felszerelni?
 

A lézerblokkolók, a lökhárító rácsozásába és a hátsó rendszám környékére kihelyezendő szenzorokat tartalmaznak, tehát beépítést igénylő eszközök. Lézerblokkoló kiválasztásakor első lépésként meg kell vizsgálni, hogy az adott autó esetében hány lézer szenzort kell felszerelni. A szenzorok száma függ a jármű méretétől, formájától és még a színétől is. Kérje szakértőink segítségét, hogy az Ön autójához legmegfelelőbb megoldást ajánlhassuk. Hogy mégis hogyan néz majd ki egy beszerelt rendszer? Ezt segítik elképzelni a képgalériánkban szereplő autók és motorok fotói.
 

Lézerblokkoló autó beszerelés

Még több fotó a galériában >>

 

 

Frissíthető legyen a traffipaxvédelmi rendszer!
 

A nem frissíthető lézerblokkolók bár hatékony védelmet nyújthatnak, sokkal egyszerűbb felépítésűek és ezáltal olcsóbbak is. Nagy hátrányuk, hogy ha egy új rendőrségi mérőeszköz kerül forgalomba, akkor elképzelhető, hogy a rendszer az ellen már nem fog hatékony védelmet nyújtani, és az egész rendszert cserélni kell. Hosszabb távú befektetés, ha frissíthető lézerblokkolót választ. Ha egy új traffipax jelenik meg, egyszerűen rátölthető az új algoritmus, és a továbbiakban is biztos védelmet nyújthat.

A hatékony traffipaxvédelem célja, hogy az autó sofőrje időben értesüljön arról, ha rendőrségi sebességmérés történik, így lehetősége nyílik arra, hogy szükség esetén korrigálja sebességét, így elkerülve a sebességtúllépésből adódó büntetéseket. Mivel többféle rendőrségi sebességmérő készülék létezik, így a traffipaxvédelmi eszközökből is több különböző eszköz kombinálása nyújtja a megfelelő védelmet.
 

Töltse ki és mi visszahívjuk, tájékoztatjuk!

 

Hol van az Önhöz legközelebbi beszerelőműhely? Milyen rendszerre van szüksége? Egyedi ajánlatot szeretne kérni? Töltse ki az adatlapot és mi a legrövidebb időn belül visszahívjuk Önt!


 

Kérdése van? Hívja vevőszolgálatunkat!
06 62 202 303

Munkanapokon 8:00 - 17:00-ig elérhető az információs vonalunk.

 

 

 

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen a látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor és a lézerblokkoló nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.