Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Tart attól, hogy az online megrendelt termék nem olyan lesz,
mint amit Ön szeretett volna?

 

 

Nem árulunk zsákbamacskát! Ön az online megrendelt termékeket kipróbálhatja, és ha nem elégedett 30 napon belül küldje vissza, és mi visszafizetjük az árát! Nincs apróbetűs rész, és igen, felbonthatja a csomagolást, nem fog megszűnni a pénzvisszafizetési garancia.

 

Online rendeléseknek nevezzük azokat a rendeléseket, amelyek webshopon, e-mailben, telefonon vagy egyéb távközlő eszköz segítségével jönnek létre úgy, hogy a Vásárló a vásárlás előtt fizikálisan nem érintkezik a megrendelt termékkel. Az ilyen vásárlásokat a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozza, és távollévők között kötött szerződéseknek hívjuk. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésénél Ön a szerződéstől való Elállási/Felmondási jogával él, amelyről bővebb tájékoztatást az alábbi összefoglaló hivatkozáson kaphat: Vásárlási feltételek

A termék kézhezvételének napjától számított 30 naptári napon belül érvényesítheti esetleges pénzvisszafizetési igényét bármilyen indoklás nélkül, ezzel segítve Önt, hogy kellő ideje legyen meggyőződni arról, hogy a megrendelt termék tényleg az Ön igényeinek megfelelő. A vásárlás azonosítása érdekében természetesen szükséges a vásárláskor kiállított számla vagy annak másolata, valamint a jótállási jegy megléte is javasolt a könnyebb azonosítás végett.

 

Teendők a Szerződéstől való elállás (pénzvisszafizetési garancia) érvényesítése esetén:

 

  1. Ha úgy érzi, nem elégedett a megvásárolt termékkel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünk egyikén! Megpróbálunk segíteni, hátha csak valamilyen félreértésből adódik a termékkel kapcsolatos elégedetlenség.
  2. Küldje vissza a terméket minden kiegészítőjével együtt központunkba (6725 Szeged, Textilgyári út 3.) úgy, hogy a csomag átvételekor cégünknek ne kelljen fizetni a csomag átvételekor, azaz Ön vállalja a szállítás költségeit! 
  3. A termék beérkezése után az ügyintéző kolléga felveszi Önnel a kapcsolatot, és a hatályos kormányrendelet vonatkozó szabályozásait figyelembe véve a lehető legrövidebb időn belül visszafizetjük a termék árát. 

 

További részletek a Vásárlási Feltételekben