Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Speciális perspex lap lézeres jelzőkészülék rejtéshez: 536 mm x 148 mm

Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PERSX-05F
Szállítási díj: Ingyenes

Rendszámtábla takarókeret (felső szereléshez)

Speciális perspex lap multifunkciós lézeres eszköz szereléséhez.

További Információk:

  • 536 x 148 x 3 mm
  • Fekete

Csatolt dokumentumok

Leírás

Speciális PERSPEX lap egyedi méretben (kb. 536x148mm)
rendszámtábla felső szereléshez

(rendszámkeretet nem tartalmazza)

Az emberi szem számára átláthatatlan PERSPEX lap segítségével az autóra szerelt multifunkciós lézeres eszköz eltakarható, így a felszerelt lézerblokkoló transzponderek nem rontják a gépjármű összképét. A lézeres eszközök által használt fénytartományt nem szűri meg, így az tökéletesen át tud hatolni rajta, vagyis nem csökken a készülék hatásfoka.

 

A különböző méreteknek köszönhetően szinte minden autóhoz található megfelelő PERSPEX lap, amit az adott autónak megfelelően méretre lehet vágni. A felszerelést úgy ajánlott elvégezni, hogy a transzponder és a PERSPEX lap közé ne juthasson szennyeződés, vagy könnyen eltávolítható legyen a lap (a lap és a transzponder közé jutó szennyeződés ugyanis rontja a készülék hatásfokát).

A PERSPEX lapok között van olyan is, amelyek formára (rendszámkeret alak) vannak vágva, de van köztük olyan is, amelyik szabadon alakítható. Flex segítségével kivágható a kívánt forma, hõlégfúvóval messzirõl, megfelelõ hõmérsékleten lágyítva pedig a kívánt alakúra hajlítható.

figyelem

A PERSPEX lapok használata esetén különösen ügyeljen a fejek tisztíthatóságára, vagy ha ez nem megoldható, akkor úgy szerelje be a blokkolókat és a PERSPEX lapokat, hogy a blokkolófejek ne koszolódjanak (por és vízszintesen zárja le azokat.