Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

Neoline X-COP R750 DVR: Autós fedélzeti kamera telepített traffipax adatbázissal és radardetektorral

Ár:
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: NEO-X-COP-R750
Várható szállítás: 2023. április 04.
Szállítási díj: Ingyenes

Utolsó darab!

Neoline menetrögzítő kamera (DVR, Dash Cam) és radardetektor

Kíváló minőségű hibrid készülék amely magába foglal egy menetrögzítő kamerát, valamint GPS-, és radardetektort is. A menetrögzítő bizonyíték készítésére baleset, parkolóban történt sérülés esetén vagy akár ellentmondásos esetek tisztázására használható, míg a GPS detektor és a radar detektor segítségével a telepített és a hordozható radaros traffipaxok jelezhetőek előre.

További információk:

 • 2,8″-os kijelző IPS szenzorral
 • FULL HD (1920×1080) felbontás (30 fps)
 • 135° látószög
 • Ambarella processzor / SONY szenzor
 • G-szenzor
 • Beépített WIFI modul, GPS és GLONASS modul
 • Z Signature szűrő
 • 4 féle üzemmód: City / Highway/ Turbo / X-COP
 • Wireless radarmodul
 • Parkoló üzemmód
 • 32 GB-os micro SD kártya

Leírás

NEOLINE X-COP R750

menetrögzítő kamera, GPS-, és radardetektor

Rejtett szerelhetőség: 

A NEOLINE X-COP R750 hibrid, mely egy menetrögzítő kamerát tartalmaz radarmodullal és külső GPS antennával összekötve.  A radarmodul vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé az egységgel, mely így könnyedén és észrevehetetlenül beépíthető a motortérbe.

 

Kiváló minőségű videó: 
Az Ambarella CPU-nak, a SONY szenzornak, valamint a kiváló minőségű objektívnek köszönhetően részlet gazdag felvételt tesz lehetővé a NEOLINE X-COP R750. A hardver lehetővé teszi, hogy 30 kép/mp sebességgel készítsen Full HD 1920 * 1080 felbontású felvételt, ami mind a nappali, mind az éjszakai kifogástalan képminőséget biztosítja, mindezt 135 fokos szögben.

Éjszakai üzemmód:
A NEOLINE X-COP R750 készülék éjszakai felvétel módja automatikusan bekapcsol, hogy csekély fényviszonyok között is a legrészletesebb felvételeket rögzíthesse, ami a kivilágítatlan utakon jöhet a leghasznosabban.

CPL szűrő:

Tükröződésmentes CPL filter (cirkuláris polár szűrő) van csatlakoztatva az X-COP R750 kamera lencséjéhez, amely csökkenti a videóban az erős napfény miatti szélvédőn történő visszatükröződést. Ezáltal tovább javítja a képminőséget illetve a mozgókép kontrasztját. 

Speciális szélvédőkhöz is:

A GPS és GLONASS modulok egy hibridként keresik a műholdakat. A készülékhez tartozó GPS antenna segítségével még könnyebben és stabilabban csatlakozhat a műholdakhoz még a hagyományostól eltérő szélvédővel szerelt autókban is.

Z szűrő:

A Neoline cég által tervezett egyedi technológiával kizárhatóak a fals jelzések. Ezeket többek között a holttérfigyelők és a különböző szenzorok is okozhatják, melyeket a Z szűrő lecsökkent. Eközben a rendőrségi radarjeleket továbbra is érzékelve a megfelelő tartományt figyelve.

Szuperérzékeny EXD-modul:

Az X-COP R-750 vezeték nélküli radarmodul egysége egy nagy hatótávolságú szuperérzékeny EXD-modullal van felszerelve, mely egység a motorháztető alá van beépítve így még hatékonyabban érzékelhető a rendőrségi mérési tartományok. Továbbá Turbo módban a készülék még az alacsony teljesítményű radar eszközöket is képes érzékelni az akár hátulról történő mérés esetén is.  

GPS koordináták és Strelka modul:
A NEOLINE X-COP R750 45 országból álló adatbázisa tartalmazza a rendőrségi radaros mérőhelyeket. Ezeket az adatokat folyamatosan frissítjük, melyek online letölthetőek. A Strelka modul a hibridbe beépítve lehetővé teszi, hogy az megbízhatóan felismerje a rendőrségi radar mérőegységek jelét.

Átlagsebesség mérő kamerák intellektuális jelzése:

A NEOLINE X-COP R750 intelligens módon jelzi Önnek az átlagsebesség mérő kamerákat az alábbi módon:

    • Hangjelzéssel és távolság megjelenítésével jelzi ha az első kamera felé közeledik
    • Azt elhagyván a második kamera távolságát tünteti fel
    • Közben az átlagsebességgel kapcsolatos információk olvashatóak a kijelzőn
    • Ha a sebesség meghaladja a megengedett értéket, akkor hangjelzéssel figyelmeztet
    • A második kamera elhagyását követően értesítést kap a zóna elhagyásáról
    • Ha elhagyja a két kamera közötti zónát, akkor kilép ebből a funkcióból
    • Ha megáll két kamera között, az átlag sebesség továbbra is leolvasható
    • Ha a két kamera között további rendőrségi radaros mérőeszköz van, arról ugyanúgy tájékoztatja Önt

X-COP mód: 

Az új X-COP mód szorosan kapcsolódik a Z szűrő funkcióhoz, és rendkívül kényelmes lesz azoknak akik nem szeretnék, hogy fals riasztások zavarják meg a vezetést. 

Az alábbi módok állnak rendelkezésre:

    1.  Forgalmi dugó (0-40 km/h) - Maximális csendes mód. A Strelka és K frekvencia sáv ki van kapcsolva, nincs hangjelzés. Z szűrő maximális hatásfokon
    2.  Kisvárosi forgalom (41-60 km/h) - Csendes mód. Városi mód, Z szűrő maximális hatásfokon
    3.  Nagyvárosi forgalom (61-80 km/h) - Komfort mód. Városi mód, Z szűrő minimális hatásfokon
    4.  Országúti forgalom (81-100 km/h) - Érzékeny mód. Országút mód, Z szűrő minimális hatásfokon
    5.  Autópálya forgalom (101-130 km/h) - Hosszú táv mód. Turbo mód, Z szűrő minimális hatásfokon
    6.  Autópálya és Autobahn (130- km/h) - Érzékeny mód. Turbo mód, szűrés nélkül 

Egyéb kamerák:
A NEOLINE X-COP R750 hibrid készülék értesíti az összes közlekedéssel kapcsolatos kamerára. Legyen az piros lámpa vagy akár buszsáv figyelő kamera.

Érintőképernyő:

Ez a hibrid érintőképernyős változat mely tartalmazza az EASY TOUCH PLUS interfész továbbfejlesztett változatát. Továbbá a kijelzőn nem csak az esetleges aktuális mérési sáv jelenik meg, hanem a következő is vagy a GPS koordináták alapján jelzett fix traffipax is. A gyors beállítások segítségével pillanatok alatt beállítható az érzékenységi mód, legyen az városi, autópálya, Turbo vagy X-COP mód.

X-COP Androidra és IOS-re is:
A NEOLINE applikációját okostelefonjára telepítve vezérelheti X-COP R750-es készülékét, melyen akár az alábbiakat is elvégezheti:

    • Szoftver és GPS adatbázis frissítés
    • Online videók megtekintése
    • Rögzített és tárolt videók megtekintése
    • Videók letöltése és változtatása
    • Beállítások módosítása
    • Parkolóhely keresés

Kontrasztos IPS kijelző:
A Hybrid 2,8"-os kijelzővel rendelkezik, IPS érzékelővel. Így a kijelzőn minden időjárási körülmény között jól leolvasható, szinte bármilyen szögben annak tartalma:

    • A rendőrségi mérőeszköz sematikus képe
    • Útszakaszra vonatkozó sebességhatár
    • Bejövő jel típusa
    • Jelerősség
    • Aktuális sebesség
    • Átlagos sebesség
    • Távolság GPS pontig
    • Aktuális idő
    • Veszélyes zónák   

Hang értesítések:
A NEOLINE X-COP R750 45 féle rendőrségi radar típusáról tud hang tájékoztatást adni, továbbá a megengedett sebességről, a radar távolságáról és akár az átlagsebességről is. A kézsülék adatbázisában 45 féle radar típus található és egy új radar megjelenésével frissítéskor azonosíthatóvá válik az is.

Sávtartás funkció:

A NEOLINE X-COP R750 folyamatosan figyelemmel kíséri az autó helyzetét az útjelzésekhez képest. Ha az autó véletlenül elhagyja az aktuális sávot, akusztikus és grafikai figyelmeztetéssel hívja fel a sofőr figyelmét. Sebesség korlát beállításával szabályozható, hogy adott sebesség alatt ne jelezzen a rendszer.

GPS pontok beállítása:

A beállítások rugalmassága lehetővé teszi, hogy bizonyos pontokat, koordinátákat, helyszíneket ki-be kapcsoljon.

Veszélyes zónák:

Veszélyes zónát adhat hozzá GPS adatbázisához, mely magában foglalhatja a rendőrségi radarok helyét (ha az nincs benne az aktuális adatbázisban), veszélyes kereszteződéseket, egyéb pontokat. Így következő alkalommal automatikusan értesíteni fogja Önt a készülék.

Csendes mód:

Ez az üzemmód az aktuális sebességtől függ. Amint beállította az értesítési sebességhatárt, a készülék radarjel érzékelésekor csak a kijelzőn jeleníti meg az eseményt. Ennek a módnak köszönhetően a vezető zavartalanul figyelhet a forgalomra. Ez a funkció nem működik X-COP üzemmódban. 

GPS prioritás:

Ez a funkció azért szükséges, hogy egy azon ponton GPS-es jelzés és radaros egyszerre történő jelzés esetén a GPS-es jelzést kezeli elsőbbséggel a még pontosabb figyelmeztetések és fals jelzések kizárása miatt. Így csak akkor jelez a készülék ha a jelzés rendőrségi mérőeszközhöz köthető.

Maximális sebesség:

Ezzel a funkcióval elkerülheti a sebességkorlátozás túllépését. A beállított határérték túllépése esetén a készülék figyelmezteti Önt, mely független a GPS adatbázistól és a rendőrségi mérőeszközöktől.

Riasztási táv beállítása:

Az adatbázisban szereplő rendőrségi mérőeszközök jelzésének típusa beállítható.

    1. Távolság függő - az alapbeállításokban a gyártó hozzárendel egy távolságot, hogy milyen messziről jelezzen a készülék egy az adatbázisban szereplő GPS koordinátához történő közeledés esetén.
    2. Sebesség függő - a beállításokban megadott érték szerint a jármű sebességétől függően jelez a vezető számára. Nagyobb sebességnél messzebb jelez, míg kisebb sebességnél közelebb. 

Firmware és adatbázis frissítés:
Új firmware és adatbázis frissítések megjelenésekor a telefonjára letöltött applikációs segítségével vagy SD kártyával is frissítheti készülékét, hogy minden rendőrségi radaros mérésről időben értesüljön. Az aktuális frissítéseket a www.neoline.com oldalról töltheti le. 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.