Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KIYO kommunkációs kábel: Kiegészítő alkatrész KIYO ULTIMATE AP komplett traffipaxvédelemhez

Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: KY-GPS-U1-D-COM-CABL
Várható szállítás: 2021. április 16.
Szállítási díj: 1.000 Ft

KIYO GPS U1 bővítésére és D Ultimate összekötésére

A KIYO GPS U1 kibővítéséhez és a GPS U1 valamint a D Ultimate lézeres egység összekötéséhez szükséges kommunikációs kábelköteg.

További információk:

  • KIYO GPS U1 felbővítéséhez
  • KIYO GPS U1 és D Ultimate összekötéséhez
  • Sokszínű LED visszajelző
  • Külső hangszóró csatlakoztatási lehetőség

Leírás

A teljes traffipaxvédelmi rendszer kialakításához a KIYO GPS U1 telepített traffipaxjelzőt és a KIYO D Ultimate lézeres jelzőkészüléket a hozzájuk tartozó kommunikációs kábellel össze kell kötni.

A kommunikációs kábel a két egység összekötésén kívül, önállóan a KIYO GPS U1 telepített traffipaxjelzőhöz is használható. Ekkor a kábelen található többszínű LED is figyelmeztetést ad a GPS U1 alapvető beszédhang figyelmeztetései mellett, így segítségével a GPS U1 műszerfal alá, vagy egyéb tartórekeszekbe is elrakható, nem szükséges a GPS-es egység kijelzőjét látni.

A kábelen található mono jack aljzat segítségével külső hangszóró is csatlakoztatható a jelzések hangerejének növelésére.


Kommunikációs kábel részei:
1. Többszínű LED visszajelző
2. Külső hangszóró csatlakozó
3. GPS U1 felőli COM csatlakozó
4. D Ultimate központi egység felöli COM csatlakozó.

A kommunikációs kábel része még egy rövid, mindkét végén 2 érintkezős csatlakozóval ellátott sorbakötő kábel, melynek segítségével 2 db D Ultimate központi egység sorba köthető, így összesen 8 szenzorig bővíthető a lézeres egység. 

A KIYO D Ultimate lézeres jelzőkészülék felismeri, ha sorobakötő kábellel két központi egység került összekötésre. Ekkor a KIYO GPS U1 azt a központi egységet tekinti az első szenzorokat befogadónak, amelyikbe közvetlenül csatlakozik. A sorbakötő kábellel továbbfűzött központi egységet a hátsó szenzorok befogadójának tekinti. Ennek akkor van jelentősége, amikor a GPS U1 bemondja, hogy melyik irányból érkezik a lézeres jelzés. (Egy CPU használata esetén az első szenzorokat az 1. és 2. portba, míg a hátsó szenzorokat a 3. és 4. portba kell csatlakoztatni.