Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ABM CAN-BUS kábel: CAN-BUS kábel tolatókamerához

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: ABM-CAM-A0005
Szállítási díj: 1.000 Ft

CAN-BUS hálózattal rendelkező gépkocsiban lehetővé teszi a tolatókamera képének javítását.

Részletes csomag tartalom:

  • 6 m hosszúságú
  • 1 év jótállás

Leírás

 

ABM CAN-BUS kábel tolatókamerához

 

CAN-BUS hálózattal rendelkező gépkocsiban lehetővé teszi a tolatókamera képének javítását. Ezt a kábelt abban esetben kell alkalmazni, amikor a tolatás képe vibrál, vagy csíkos, ennek a kábelnek a beépítésével lehetséges orvosolni a problémát.

Figyelem!

Az itt látható ABM tolatókamera termékünk nem tartalmaz kijelzőt, sem a navigációs készüléket. Ezeket az eszközöket külön lehet megvásárolni.

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!