Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ABM 4,3″ monitor felnyílós 12V

Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: ABM-MON-5011-420p
Várható szállítás: 2021. április 16.
Szállítási díj: Ingyenes

Az ABM univerzális 4,3″-os monitor segítségével megjeleníthető az univerzális és járműspecifikus tolatókamerák képe.

További információk:

  • 4,3″-os digitális színes LCD monitor
  • 480×272 felbontással rendelkezik
  • PAL és NTSC szabvánnyal rendelkező kamerákat is támogatja
  • 12V-os tápfeszültséggel működik
  • Videójel esetén automatikusan bekapcsol
  • Mérete: 135mm x 112mm x 28mm

Youtube videók

Leírás

ABM univerzális 4,3″ TFT-LCD monitor
felnyílós, műszerfalra

Az ABM univerzális 4,3” TFT-LCD monitor segítségével megjeleníthet minden RCA -eszköz jelét gépkocsijába. Ilyen hozzá kapcsolható eszköz például az ABM tolatókamera.

Az ABM univerzális 4,3” monitor segítségével megjeleníthető az univerzális, járműspecifikus vagy akár a tehergépkocsik parkolókamerájának képe is.

A monitoron található két videó bemenet segítségével nem csak a parkolókamera képét láthatjuk, hanem akár a multimédiás fejegység videó kimenete is megjeleníthető (pl.: GPS navigáció).

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!