Termékek

Ezen az oldalon ömlesztve láthatóak termékeink ezért a könnyebb eligazodás érdekében javasoljuk, hogy használja a Termékkategória választót, ahol csoportosítva böngészhet a termékek között.

 

MINŐSÉGI ELEKTROMOS AUTÓEXTRÁK

Legerősebb termékkategóriánk a TRAFFIPAXVÉDELEM, amely két fő részből áll, a lézerblokkolókból és a radardetektorokból. Ezek együttes célja, hogy figyelmeztetéssel segítsék a sofőrt észrevenni a rendőrségi sebességméréseket. A nem megfelelően megválasztott sebesség így korrigálható, és elkerülhető a sebességtúllépés miatt kapott büntetés.

Környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítés és klímatisztítás az ózongenerátorok segítségével. Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Gyári minőségű, utólagosan az üléskárpit alá beépíthető ülésfűtéseink télen fűtik, de nyáron akár még hűthetik is az autó üléseit. Ma már nem luxus az összkomfortos ülés. Minőségi, megbízható, 7 év garanciával és többféle kapcsolóval kapható ülésfűtések már nagyon kedvező áron elérhetőek.

A nagyvárosokban nehéz parkolóhelyet találni, ha mégis sikerül, akkor lehet, hogy olyan szűk helyre kell beállni, ahová csak a legprofibb pilóták képesek. Ma már nem szégyen parkolást segítő rendszert használni, a tolatóradarok, és kamerarendszerek ma már mindenki számára egyformán fontos közlekedésbiztonsági eszközzé váltak.

Ezen kívül még sok más minőségi elektromos autóextra is megtalálható portfóliónkon. 

 

Az innovatív elektronikai partner
Laser Technologies Kft.