Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ST-1020 Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel

Ár:
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OG-XIA-MASK-1020-SET
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.
Szállítási díj: 1.000 Ft

Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel

Csatolt dokumentumok

Leírás

ST-1020 Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel 

 

A maszk az aktív szenes porszűrő betét segítségével rövid távú jelenlétet enged az ózongázzal kezelt helyiségekben és területeken. Ez a típusú félálarcos maszk a szűrője segítségével kiszűri a port és a különböző levegőben szálló részecskéket. Az aktív szénszűrős betét pedig a felületén megköti és adszorbeálja a levegőben lévő káros szennyeződéseket. A maszkhoz két darab porszűrő betét és egy aktív szenes porszűrő betét jár.

 

Mielőtt a maszkot ózongázos térben alkalmazná, a benne levő betétet cserélje ki az aktív szenes porszűrős betétre!

 

 

Figyelem!

Ózongázzal telített térben csak az arra alkalmas szűrőbetéttel szabad használni a gázmaszkot! Nem mindegyik betét típus alkalmas az ózongáz szűrésére. Ne használjon a maszkhoz más típusú és fajtájú szűrőbetétet, mint amit a gyártó vagy fogalmazó előír. Mielőtt bemegy a kezelt helyiségbe, mindenféleképpen ellenőrizze a maszk megfelelő illeszkedését és szorosságát, hogy a gáz ne szűrődhessen be. Nem megfelelő szűrőbetéttel vagy a nélkül tilos és veszélyes a maszkot használni olyan térben, ahol az indokolt! 

Amennyiben a maszk hordása vagy viselése közben is érzi az ózongázt akkor ellenőrizze, hogy az megfelelően illeszkedik-e az arcához. Ha továbbra is érződik az ózongáz akkor kérjük cserélje ki a szűrő betétet.

 

 

 


Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózongázzal történő kezelés helyszínén nem tartózkodhat senki és semmilyen élőlény! Az ózongázt csak tisztításra szabad alkalmazni! A gyártó és forgalmazó nem vállal semminemű felelősséget a nem megfelelő használatért, a termék és/vagy az ózongáz használata során keletkező vagy abból adódó károkért, eseményekért és sérülésekért!