Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Speciális perspex lap lézeres jelzőkészülék rejtéshez: 765 mm x 30 mm

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PERSX-04
Várható szállítás: 2023. november 30.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.000 Ft

Egyedi méret (hosszú léc)

Speciális perspex lap multifunkciós lézeres eszköz szereléséhez.

További Információk:

  • 765 x 30 x 3 mm
  • Fekete

Csatolt dokumentumok

Leírás

Speciális PERSPEX lap egyedi méretben (kb. 765x30mm)

 

 

Az emberi szem számára átláthatatlan PERSPEX lap segítségével az autóra szerelt multifunkciós lézeres eszköz eltakarható, így a felszerelt lézerblokkoló transzponderek nem rontják a gépjármű összképét. A lézeres eszközök által használt fénytartományt nem szűri meg, így az tökéletesen át tud hatolni rajta, vagyis nem csökken a készülék hatásfoka.

 

A különböző méreteknek köszönhetően szinte minden autóhoz található megfelelő PERSPEX lap, amit az adott autónak megfelelően méretre lehet vágni. A felszerelést úgy ajánlott elvégezni, hogy a transzponder és a PERSPEX lap közé ne juthasson szennyeződés, vagy könnyen eltávolítható legyen a lap (a lap és a transzponder közé jutó szennyeződés ugyanis rontja a készülék hatásfokát).

A PERSPEX lapok között van olyan is, amelyek formára (rendszámkeret alak) vannak vágva, de van köztük olyan is, amelyik szabadon alakítható. Flex segítségével kivágható a kívánt forma, hõlégfúvóval messzirõl, megfelelõ hõmérsékleten lágyítva pedig a kívánt alakúra hajlítható.

figyelem

A PERSPEX lapok használata esetén különösen ügyeljen a fejek tisztíthatóságára, vagy ha ez nem megoldható, akkor úgy szerelje be a blokkolókat és a PERSPEX lapokat, hogy a blokkolófejek ne koszolódjanak (por és vízszintesen zárja le azokat.