Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Speciális perspex lap lézeres jelzőkészülék rejtéshez: 505 mm x 30 mm

Ár:
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PERSX-06
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.
Szállítási díj: 1.000 Ft

Egyedi méret (közepes léc)

Speciális perspex lap multifunkciós lézeres eszköz szereléséhez.

További Információk:

  • 505 x 30 x 3 mm
  • Fekete

Csatolt dokumentumok

Leírás

 

Speciális PERSPEX lap egyedi méretben (kb. 505x30mm)

Az emberi szem számára átláthatatlan PERSPEX lap segítségével az autóra szerelt multifunkciós lézeres eszköz eltakarható, így a felszerelt lézerblokkoló transzponderek nem rontják a gépjármű összképét. A lézeres eszközök által használt fénytartományt nem szűri meg, így az tökéletesen át tud hatolni rajta, vagyis nem csökken a készülék hatásfoka.

 

A különböző méreteknek köszönhetően szinte minden autóhoz található megfelelő PERSPEX lap, amit az adott autónak megfelelően méretre lehet vágni. A felszerelést úgy ajánlott elvégezni, hogy a transzponder és a PERSPEX lap közé ne juthasson szennyeződés, vagy könnyen eltávolítható legyen a lap (a lap és a transzponder közé jutó szennyeződés ugyanis rontja a készülék hatásfokát).

A PERSPEX lapok között van olyan is, amelyek formára (rendszámkeret alak) vannak vágva, de van köztük olyan is, amelyik szabadon alakítható. Flex segítségével kivágható a kívánt forma, hõlégfúvóval messzirõl, megfelelõ hõmérsékleten lágyítva pedig a kívánt alakúra hajlítható.

figyelem

A PERSPEX lapok használata esetén különösen ügyeljen a fejek tisztíthatóságára, vagy ha ez nem megoldható, akkor úgy szerelje be a blokkolókat és a PERSPEX lapokat, hogy a blokkolófejek ne koszolódjanak (por és vízszintesen zárja le azokat.