Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü

Ózongenerátorok

Elnézésedet kérjük, de a megnövekedett rendelési igény miatt honlapunk lassabban frissül, így nem követi a tényleges raktárkészletet.

Igyekszünk minden rendelési igényt teljesíteni, de előfordulhat, hogy előrendelést tudunk rögzíteni. Kérünk érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. Ha épp foglaltak a vonalak, ne lepődj meg. Ígérjük, hogy sorban haladva, mindenkit felkeresünk, és megpróbáljuk teljesíteni a kéréseket. Köszönjük türelmed és megértésed!

Környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítés

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a higiénikus környezet, a jó és tiszta levegő. Mit érdemes tudni az ózonról és az ózongenerátorokról? Kattintson a TOVÁBB gombra!

Tovább

Rendezés: