Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ózongáz szűrő szett

Ár:
2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OG-XIA-MASK-100-M60X-FILT-SET
Várható szállítás: 2021. április 13.
Szállítási díj: 1.000 Ft

ST-100-as és ST-M60X típusú gázálarcokhoz való szűrőszett.

A szettben két darab szűrő található.

 

Kosárba

  

Csatolt dokumentumok

Leírás

Ózongáz szűrőszett

 

A szűrők porszűrőt és aktív szenet tartalmaznak, amely így képes kiszűrni a különbözó levegőben található szennyeződéseket, mikroorganizmusokat, port, spórákat és gázokat, gőzöket. Menetes kialakításának köszönhetően egyszerűen felhelyezhető a maszkokra.

A szűrők egy bizonyos idő után vagy nagy koncentrátumú gáz megkötése esetén azok telítődnek, és cserére szorulnak. Ennek időtartama függ a felhasználástól és körülményektől, de amint érezni lehet az ózongázt a maszk hordása közben azonnal cserélje le azokat!

 

 

 


Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózongázzal történő kezelés helyszínén nem tartózkodhat senki és semmilyen élőlény! Az ózongázt csak tisztításra szabad alkalmazni! A gyártó és forgalmazó nem vállal semminemű felelősséget a nem megfelelő használatért, a termék és/vagy az ózongáz használata során keletkező vagy abból adódó károkért, eseményekért és sérülésekért!