Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
159.900 Ft (125.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

OZONEGENERATOR Chrome 40000 ózongenerátor készülék 3 év garanciával

Ár:
159.900 Ft (125.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OG-HE-C40G-DIG
Várható szállítás: 2022. szeptember 29.
Szállítási díj: Ingyenes

Paraméterek:

 • Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
 • Áramfogyasztás: 350 W
 • Aktív ózonkibocsátás: 40000 mg/h (28 g/h)
 • Maximum terület: 630 m2
 • Ózonlap mérete: 4 lap / 90 x 110 mm 
 • Zajszint: 55 dB
 • Termék mérete: 202 x 379 x 285 mm
 • Termék súlya: 6,3 kg
 • Garancia: 3 év

Leírás

OZONEGENERATOR Chrome 40000

Lég- és felülethigiéniai megoldás


 
Óriási teljesítmény!
 
Digitális időzítővel
ellátott, 4 nagy kerámia ózonlappal, 4 fokozatban állítható, max. 40000 mg/óra, tehát 40g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelítőleg 630 m
2-hez is, mely távirányítóval is működtethető. Nagyobb terek pl. tárgyalók, üzemek, raktárak ózonkezelésére ajánljuk. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

3 év garanciával

 

Fertőtlenít, szagtalanít, penészmentesít az elérhetetlen felületeken is
 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel is leszámolhat, mint pl: poratka, ágyi poloska....

 

        

 

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Az ózongenerátor készülékeken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy milyen erősek a szagok és mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.
 

 


Ózonkezelés: lég- és felülethigiénia vegyszerek nélkül
 
Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.
 
Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő. Az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 45 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 45 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.


 

 

OZONEGENERATOR Chrome 40000 ózongenerátor készülék nagyobb terekbe is

 

Chrome 40000 típusú ózongenerátor egy digitális időzítővel ellátott, négy nagy kerámia ózonlapos. 10-től egészen 40 g/óráig (4 fokozatban) állítható ózonkibocsátással rendelkező készülék, megközelítőleg 630 m2-hez, mely távirányítóval is működtethető.

 

   
    

 

Ajánljuk pl.: Nagyobb irodák, raktárak, üzemek, közösségi terek, éttermek vagy nagyobb járművek ózonkezelésére.

 

Szobákba és lakásokba ajánljuk akár felújítás, festés, beázás, penészesedés után is. Az ózon szagtalanító, fertőtlenítő kezelésre is alkalmazható, emellett a téli, vírusos megfázásos időszakokban is segíthet a higiénikus környezet kialakítása végett. Járművekben a „klímaszezon” előtt és alatt is többször javasoljuk használatát az utastér, raktér és a légbeömlők csöveiben található vírusok és baktériumok hatástalanítására. 

 


 

Gépjármű higiéniai kezelés ózonnal


   

 

Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és tisztítószer nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül fertőtlenítheti és szagtalaníthatja a gépjárművek klímarendszerét, utasteret és akár a rakteret is.
  

A klímaberendezés optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttathatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek. Az autó higiéniai tisztítását évente kétszer ajánlott elvégezni, de klímatöltés után mindenféleképpen célszerű!


 

 

Így használja az ózongenerátor készüléket:
 

 

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet!