Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
54.900 Ft (43.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék gyors-cserés ózonkazettával, 3 év garanciával

Ár:
54.900 Ft (43.228 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
M22 UV-C hordozható fertőtlenítő lámpa M22 UV-C hordozható fertőtlenítő lámpa
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Ózonkazetta (10g/h) Blue 10000 ózongenerátor készülékekhez Ózonkazetta (10g/h) Blue 10000 ózongenerátor készülékekhez
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OG-HE-B10G-RCK
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.
Szállítási díj: Ingyenes

 Fizetés: bankkártya, utánvét vagy banki átutalás 

 

Rövid leírás:
 

Időzítővel ellátott, ózonkazettás kivitelű
 (kerámialappal), 10 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelítőleg 225 m2-hez is. Nagyobb kezelési idővel és már 3 év garanciával! Lakások, szobák és helyiségek, valamint gépjárművek belső terének és klímájának ózonkezelésére ajánlott. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

Paraméterek:

 • Áramellátás: AC 220- 240V / 50-60 Hz
 • Áramfogyasztás: 85 W
 • Aktív ózonkibocsátás: 10000 mg/h (10 g/h)
 • Ózonkazetta mérete: 1 lap / 95 x 70 mm
 • Maximális terület: 225 m2
 • Zajszint: 40 dB
 • Termék mérete: 220 x 170 x 160 mm
 • Termék súlya: 2,4 kg
 • Garancia: 3 év

Leírás

Fertőtlenítés, szagtalanítás, penészmentesítés

 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész, gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag

 

    
 

 

Lég- és felülethigiénia az elérhetetlen helyeken is

 

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.
 

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, átjárja a textíliákat, bútorokat is, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.
 
 

OZONEGENERATOR Blue 10000

 ózongenerátor készülék

 
 

 

Az OZONEGENERATOR Blue 10000 ózongenerátor készülék egy manuális időzítővel ellátott, kerámia ózonlappal rendelkező ózonkazettás készülék. 10 g/óra ózonkibocsátással, megnövekedett 3 órás kezelési idővel, így akár 225 m2-hez is használható. 
 
3 év garanciával!
 

Gyorsan és könnyen cserélhető ózonkazettával,
amelynek köszönhetően az ózonlap cseréje nem több, mint pár másodperc.

   
 
 

Ajánljuk szobába, irodába, várókba, kisebb közösségi terekbe, autóba...

megközelítőleg 225 m2-ig.
 

      

 

Az ózongenerátor készüléken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. Makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljesen megszüntethetőek az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

 

 

Autó higiéniai kezelése ózonnal
 

Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és tisztítószer nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül fertőtlenítheti, szagtalaníthatja, penészmentesítheti az autók klímarendszerét, utasterét és a rakterét is.

 

          

 

A gépjárművek klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttathatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek. Az autó higiéniai tisztítását évente kétszer ajánlott elvégezni, de klímatöltés után mindenféleképpen célszerű!

 

Így használja az ózongenerátor készüléket:

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet!