Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
125.900 Ft (99.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Neoline X-COP R700 DVR: Autós fedélzeti kamera telepített traffipax adatbázissal

Ár:
125.900 Ft (99.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: NEO-X-COP-R700
Várható szállítás: 2021. május 07.
Szállítási díj: Ingyenes

Neoline menetrögzítő kamera (DVR, Dash Cam) és radardetektor

Kíváló minőségű hibrid készülék amely magába foglal egy menetrögzítő kamerát, valamint GPS-detektort. A menetrögzítő bizonyíték készítésére baleset, parkolóban történt sérülés esetén vagy akár ellentmondásos esetek tisztázására használható, míg a GPS detektor segítségével a telepített traffipaxok jelezhetőek előre.

További információk:

 • 2,8″-os kijelző IPS szenzorral
 • FULL HD (1920×1080) felbontás (30 fps)
 • 135° látószög
 • Ambarella processzor / SONY szenzor
 • G-szenzor
 • Beépített WIFI modul, GPS és GLONASS modul
 • Parkoló üzemmód
 • 32 GB-os micro SD kártya

 

Leírás

NEOLINE X-COP R700

menetrögzítő kamera, GPS adatbázissal

Könnyű szerelhetőség: 

A NEOLINE X-COP R700 hibrid, mely egy menetrögzítő kamerát tartalmaz külső GPS antennával összekötve.

 

Kiváló minőségű videó: 
Az Ambarella CPU-nak, a SONY szenzornak, valamint a kiváló minőségű objektívnek köszönhetően részlet gazdag felvételt tesz lehetővé a NEOLINE X-COP R700. A hardver lehetővé teszi, hogy 30 kép/mp sebességgel készítsen Full HD 1920 * 1080 felbontású felvételt, ami mind a nappali, mind az éjszakai kifogástalan képminőséget biztosítja, mindezt 135 fokos szögben.

Éjszakai üzemmód:
A NEOLINE X-COP R750 készülék éjszakai felvétel módja automatikusan bekapcsol, hogy csekély fényviszonyok között is a legrészletesebb felvételeket rögzíthesse, ami a kivilágítatlan utakon jöhet a leghasznosabban.

CPL szűrő:

Tükröződésmentes CPL filter (cirkuláris polár szűrő) van csatlakoztatva az X-COP R700 kamera lencséjéhez, amely csökkenti a videóban az erős napfény miatti szélvédőn történő visszatükröződést. Ezáltal tovább javítja a képminőséget illetve a mozgókép kontrasztját. 

Speciális szélvédőkhöz is:

A GPS és GLONASS modulok egy hibridként keresik a műholdakat. A készülékhez tartozó GPS antenna segítségével még könnyebben és stabilabban csatlakozhat a műholdakhoz még a hagyományostól eltérő szélvédővel szerelt autókban is. 

GPS koordináták és Strelka modul:
A NEOLINE X-COP R700 45 országból álló adatbázisa tartalmazza a rendőrségi radaros mérőhelyeket. Ezeket az adatokat folyamatosan frissítjük, melyek online letölthetőek. A Strelka modul a hibridbe beépítve lehetővé teszi, hogy az megbízhatóan felismerje a rendőrségi radar mérőegységek jelét.

Egyéb kamerák:
A NEOLINE X-COP R700 készülék értesíti az összes közlekedéssel kapcsolatos kamerára. Legyen az piros lámpa vagy akár buszsáv figyelő kamera.

Érintőképernyő:

Ez a hibrid érintőképernyős változat mely tartalmazza az EASY TOUCH PLUS interfész továbbfejlesztett változatát. Továbbá a kijelzőn nem csak az esetleges aktuális mérési sáv jelenik meg, hanem a következő is vagy a GPS koordináták alapján jelzett fix traffipax is. A gyors beállítások segítségével pillanatok alatt beállítható az érzékenységi mód, legyen az városi, autópálya, Turbo vagy X-COP mód.

X-COP Androidra és IOS-re is:
A NEOLINE applikációját okostelefonjára telepítve vezérelheti X-COP R700-es készülékét, melyen akár az alábbiakat is elvégezheti:

    • Szoftver és GPS adatbázis frissítés
    • Online videók megtekintése
    • Rögzített és tárolt videók megtekintése
    • Videók letöltése és változtatása
    • Beállítások módosítása
    • Parkolóhely keresés

Kontrasztos IPS kijelző:
A Hybrid 2,8"-os kijelzővel rendelkezik, IPS érzékelővel. Így a kijelzőn minden időjárási körülmény között jól leolvasható, szinte bármilyen szögben annak tartalma:

    • A rendőrségi mérőeszköz sematikus képe
    • Útszakaszra vonatkozó sebességhatár
    • Bejövő jel típusa
    • Jelerősség
    • Aktuális sebesség
    • Átlagos sebesség
    • Távolság GPS pontig
    • Aktuális idő
    • Veszélyes zónák   

Sávtartás funkció:

A NEOLINE X-COP R700 folyamatosan figyelemmel kíséri az autó helyzetét az útjelzésekhez képest. Ha az autó véletlenül elhagyja az aktuális sávot, akusztikus és grafikai figyelmeztetéssel hívja fel a sofőr figyelmét. Sebesség korlát beállításával szabályozható, hogy adott sebesség alatt ne jelezzen a rendszer.

GPS pontok beállítása:

A beállítások rugalmassága lehetővé teszi, hogy bizonyos pontokat, koordinátákat, helyszíneket ki-be kapcsoljon.

Veszélyes zónák:

Veszélyes zónát adhat hozzá GPS adatbázisához, mely magában foglalhatja a rendőrségi radarok helyét (ha az nincs benne az aktuális adatbázisban), veszélyes kereszteződéseket, egyéb pontokat. Így következő alkalommal automatikusan értesíteni fogja Önt a készülék.

Csendes mód:

Ez az üzemmód az aktuális sebességtől függ. Amint beállította az értesítési sebességhatárt, a készülék radarjel érzékelésekor csak a kijelzőn jeleníti meg az eseményt. Ennek a módnak köszönhetően a vezető zavartalanul figyelhet a forgalomra. Ez a funkció nem működik X-COP üzemmódban. 

GPS prioritás:

Ez a funkció azért szükséges, hogy egy azon ponton GPS-es jelzés és radaros egyszerre történő jelzés esetén a GPS-es jelzést kezeli elsőbbséggel a még pontosabb figyelmeztetések és fals jelzések kizárása miatt. Így csak akkor jelez a készülék ha a jelzés rendőrségi mérőeszközhöz köthető.

Maximális sebesség:

Ezzel a funkcióval elkerülheti a sebességkorlátozás túllépését. A beállított határérték túllépése esetén a készülék figyelmezteti Önt, mely független a GPS adatbázistól és a rendőrségi mérőeszközöktől.

Riasztási táv beállítása:

Az adatbázisban szereplő rendőrségi mérőeszközök jelzésének típusa beállítható.

    1. Távolság függő - az alapbeállításokban a gyártó hozzárendel egy távolságot, hogy milyen messziről jelezzen a készülék egy az adatbázisban szereplő GPS koordinátához történő közeledés esetén.
    2. Sebesség függő - a beállításokban megadott érték szerint a jármű sebességétől függően jelez a vezető számára. Nagyobb sebességnél messzebb jelez, míg kisebb sebességnél közelebb. 

Firmware és adatbázis frissítés:
Új firmware és adatbázis frissítések megjelenésekor a telefonjára letöltött applikációs segítségével vagy SD kártyával is frissítheti készülékét, hogy minden rendőrségi radaros mérésről időben értesüljön. Az aktuális frissítéseket a www.neoline.com oldalról töltheti le. 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.