Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Neoline G-TECH X34: Professzionális autós fedélzeti kamera kijelzővel, WIFI

Ár:
31.900 Ft (25.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: NEO-GT-X34
Várható szállítás: 2023. január 30.
Szállítási díj: Ingyenes

Menetrögzítő kamera

Mire használható egy prémium minőségű menetrögzítő kamera?
Bizonyíték készítésére baleset, parkolóban történt sérülés esetén vagy akár ellentmondásos esetek tisztázására.

 

További információk:

  • FULL HD felbontás 1920×1080 (30 fps)
  • 140 fokos látószög
  • 2,45″ IPS kijelző
  • akár 64 GB-os micro SD kártya befogadás (Class 10)
  • ciklikus felvétel
  • méret: 76 x 46 x 40 mm
  • súly: 61 g
  • szivargyújtó töltő

Leírás 

NEOLINE G-Tech X34

Menetrögzítő kamera

 

Wi-Fi csatlakozás okostelefonhoz:
A NEOLINE G-Tech X34 készülék wi-fi modullal rendelkezik. A szükséges applikáció elérhető mind az AppStore-on, mind pedig a Google Play Market-en. Az alkalmazás segít a videók telefonra való mentésében, megosztásában, így szükség esetén a hatóság vagy a biztosító társaság részére a memória kártya átadhatóvá válik. Az applikáción keresztül a készülék beállításai is elvégezhetőek. 


 

Ergonómia és kezelőfelület:
A kompakt méretű NEOLINE G-Tech X34 könnyen kezelhető, kényelmesen elérhető gombokkal rendelkezik, mellyel akár anélkül is könnyen beállíthatjuk a készüléket, hogy rá pillantanánk. A 2,45"-os IPS kijelzővel a felhasználó bármilyen szögből visszanézheti a felvett videót vagy beállíthatja az eszközét. 
 


 

Mágneses tartó:
A NEOLINE G-Tech X34 mágneses tartója aktív töltőként üzemel, melyből könnyen magunkkal vihetjük a kamerát és még a kábeleket sem kell kihúzni belőle.
 

Védelem a szélsőséges időjárási körülmények ellen: 

A NEOLINE G-Tech X34 készülék nem hagyományos akkumulátorral van ellátva, hanem kondenzátorral, ami sokkal jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. A kondenzátornak köszönhetően olyan problémák kerülhetőek el mint a túlmelegedés, akkumulátor felrobbanása illetve az utolsó fájl elvesztése. 

 
 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.