Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
77.900 Ft (61.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Neoline G-Tech X63: Professzionális három kamerás autós fedélzeti menetrögzítő, utastér figyeléssel

Ár:
77.900 Ft (61.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: NEO-GT-X63
Várható szállítás: 2023. április 04.
Szállítási díj: Ingyenes

Menetrögzítő kamera

Mire használható egy prémium minőségű menetrögzítő kamera?
Bizonyíték készítésére baleset, parkolóban történt sérülés esetén vagy akár ellentmondásos esetek tisztázására. 

További információk:

  • 2K felbontású elülső és FULLHD felbontású utastér figyelő, illetve hátsó kamera 
  • 140 fokos első és hátsó, 120 fokos beltéri látószögű kamera
  • 2,8″ kijelző
  • akár 256 GB-os micro SD kártya befogadás (Class 10 minőségű)
  • G-szenzor
  • ciklikus felvétel
  • beépített mikrofon és hangszóró
  • méret: 105 x 35 x 35 mm
  • súly: 100g
  • szivargyújtó töltő

Leírás

NEOLINE G-Tech X63

Professzionális három kamerás autós fedélzeti menetrögzítő belső fedélzeti kamerával

 

 
 
 
 
Ergonómia és kezelőfelület:
A kompakt méretű NEOLINE G-Tech X63 könnyen kezelhető, kényelmesen elérhető gombokkal rendelkezik, mellyel akár anélkül is könnyen beállíthatjuk a készüléket, hogy rá pillantanánk. A 2,8"-os IPS kijelzővel a felhasználó bármilyen szögből visszanézheti a felvett videót vagy beállíthatja az eszközét. 
 
 
 
 
Mágneses tartó:
A NEOLINE G-Tech X63 mágneses tartója aktív töltőként üzemel, melyből könnyen magunkkal vihetjük a kamerát és még a kábeleket sem kell kihúzni belőle.
 
 
 
 
 
Továbbfejlesztett videó kontraszt: 
A Neoline G-Tech X63 készüléket ellátták WDR funcióval (széles dinamikus tartomány). A kép túl sötét és túl világos részeit teszi láthatóvá és részletgazdaggá. A képen lehetőség van megkülönböztetni fényes és sötét területeket és azok részleteit. Ez a funkció nagyon fontos lehet például egy alagút elhagyásakor, amikor visszatérünk egy erős fényű útszakaszra. Ilyen esetekben is a videó részlet és szín-gazdag marad, nem égnek ki a részletek.  
 
 
 
  
 
 
 
Széles látószög mindkét kamerán:
A 140 fok széles látószögnek köszönhetően a Neoline G-Tech X63 öt forgalmi sávról tud egyszerre felvételt készíteni a kép torzulása nélkül, így biztosan rögzít mindent ami az úton történik. Beltéri kamerája 120 fokban látja be a teljes utasteret, így az is éles képet tud készíteni akár egy busz utasteréről is.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tripla kamerás kialakítás:
A Neoline G-Tech X63 menetrögzítő előlapi és hátsó 2K, valamint egy kiegészítő utasteret figyelő FULL HD kamerával van felszerelve. 
 
 
 
 
 
 

GPS modul:

A Neoline G-Tech X63 GPS modullal van ellátva, így nem csak az idő, dátum, rendszám látható a felvételen, hanem a jármű sebessége és helyzete is rögzíthető. Baleset esetén ezeknek bizonyító erejük lehet.


 

 
Védelem a szélsőséges időjárási körülményektől:
A NEOLINE G-Tech X63 készülék nem hagyományos akkumulátorral van ellátva, hanem kondenzátorral, ami sokkal jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. A kondenzátornak köszönhetően olyan problémák kerülhetőek el mint a túlmelegedés, akkumulátor felrobbanása illetve az utolsó fájl elvesztése. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.