Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü

Neoline G-Tech X50: Professzionális két kamerás autós fedélzeti kamera, GPS nyomkövetővel, élő képközvetítéssel

Cikkszám: NEO-GT-X50
Várható szállítás: 2022. szeptember 29.
Szállítási díj: Ingyenes

Multifunkciós Menetrögzítő kamera

A Neoline G-Tech X50 GPS nyomkövető funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az autó helyzetének nyomon követését egy okostelefonos alkalmazás segítségével. A 4G SIM kártya bővíthetőségnek köszönhetően akár távolról is élőben nézheti a kamera képét! A kamera képes üzeneteket küldeni az autó haladási irányáról, vagy ha túllépi a megengedett sebességhatárt. Lehetőség van olyan zónák beállítására, ahol közlekedhet a gépjármű és ezek elhagyásakor értesítést küldjön. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül beszéljen a vezetővel a G-Tech X50-en keresztül.

További információk:

 • FULL HD felbontás 1080P (25 fps) elülső és HP 720P (25 fps) hátsó kamera 
 • 140 fokos első és 130 fokos hátsó látószög
 • 8-256 GB-os micro SD kártya befogadás (Csak Class 10 kártyákkal használható)
 • G-szenzor
 • GPS nyomkövetés telefonos applikáció, vagy számítógépes szoftver segítségével
 • ciklikus felvétel
 • Szuperkondenzátor, amellyel -10°C és +60°C között is tökéletesen működik
 • Wi-Fi
 • Két irányú kommunikáció
 • Hátsó kamera hossza 6,5 méter
 • A kamerák képének élő továbbítása
 • Sebességtúllépés jelzése

Csatolt dokumentumok

Leírás

NEOLINE G-Tech X50

Professzionális két kamerás autós fedélzeti kamera

 
 
 
 
4G élő közvetítés: 

A NEOLINE G-TECH X50 megfelelő sebességű internetkapcsolat esetén képes a kamerák képét élőben közvetíteni a megfigyelő telefonjára, vagy számítógépére.

 
 
 
GPS nyomkövetés: 

A Neoline G-Tech X50 képes valós időben követni egy jármű mozgását a térképen. Számítógépes szoftver, vagy mobil applikáció segítségével követhető a gépjármű mozgása, a kamera értesítéseket küld egy adott terület elhagyásáról, vagy akár sebességtúllépésről.

 
 
 
 
Két csatornás felvétel:

A Neoline G-Tech X50 autós videorögzítő elülső FullHD kamerával, valamint HD hátsó kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse az autó körül zajló eseményeket.

 
 
 
 
Két irányú kommunikáció:

Lehetőség van közvetlen üzenetküldésre telefonos applikáció, vagy számítógépes szoftver segítségével a jármű vezetője és a megfigyelő között.

 
 
 
 
 
Riasztás adot terület elhagyása esetén: 

A mobilalkalmazás használatával lehetőség nyílik olyan terület létrehozására a térképen, amely elhagyása esetén jelzést küld a megfigyelő számára.

 
 
 
Védelem a szélsőséges időjárási körülmények ellen: 
A NEOLINE G-Tech X50 készülék nem hagyományos akkumulátorral van ellátva, hanem kondenzátorral, ami sokkal jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. A kondenzátornak köszönhetően olyan problémák kerülhetőek el mint a túlmelegedés, akkumulátor felrobbanása illetve az utolsó fájl elvesztése. 
 
 
 
 
 
Hangjelzés a felvétel megállásakor:

A Neoline G-Tech X50 használata esetén a rögzített videó nemcsak dátummal, idővel és rendszámmal van ellátva, hanem az autó sebességét és koordinátáit is hozzáadják, hogy megerősítsék a közúti balesetek bizonyítékait.

 
 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, birtoklásából vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. Külföldön eltérhetnek a jogszabályok az eszköz beszerelését, és használatát illetően. Külföldre utazás előtt, kérjük győződjön meg az adott ország erre vonatkozó törvényeiről! A felvételek nyilvánossá tételét nem javasoljuk, mert az személyiségi jogokat sérthet. Továbbá baleset vagy egyéb esemény bekövetkeztével nem minden esetben számíthat bizonyító erejűnek a felvétel.