Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

OZONEGENERATOR Kitchen 600 léghigiéniai készülék konyhai alkalmazásra

Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szín :
Menny.:db
Cikkszám: OG-HE-150Q

Falra szerelhető, időzítővel ellátott, többfunkciós ózongenerátor készülék, elsődlegesen konyhai alkalmazásra. A tartozék szilikoncső és habkő segítségével a víz ózonkezelése is megoldható.

 

Paraméterek:

  • Áramellátás: AC 220-240V / 50-60Hz
  • Áramfogyasztás: 10W
  • Aktív ózonkibocsátás: 600mg/h
  • Ózoncső élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
  • Vízfertőtlenítés: max 300l
  • Termék mérete: 198 x 139 x 62 mm
  • Termék súly: 0.8 kg
  • Tartozékok: szilikon cső, habkő
  • Garancia: 1 év

Leírás

Konyhai ózongenerátor készülék
szilikoncsővel és habkővel ellátva

Egy készülék, amely egyaránt működtethető a hozzá tartozó szilikoncsővel és anélkül is. A cső nélkül a levegő, a különböző felületek ózonkezelése valósítható meg 25m2-ig. A csövet és habkővet alkalmazva max. 300 literes edénybe, tárolóba bevezetve az ózon a vízbe is juttatható.

A készülék vízálló kezelőfelülettel és digitális, LCD kijelzővel rendelkezik. Az érintő kijelző segítségével könnyen választhatunk a 10-99 perces funkciók között: hús kezelése, légtisztítás, fertőtlenítés, gyümölcs kezelése.

Az ózongenerátor igény szerint falra szerelhető, így praktikusan kezelhető, nem foglal helyet a konyhapulton, és mindig kéznél van.

 

Miért fontos a konyhai ózonkezelés?

A konyhában kiemelten fontos a higiénia, hogy az étel elkészítése, vagy tálalása közben ne jussanak kórokozók a tányérra, az evőeszközökre, vagy magára az ennivalóra, komoly betegséget okozva. A Salmonella, Staphylococcus, vagy Coli- törzsek nem kívánatosak a konyhában. Ennek ellenére pl. a nyers húsok, tojás feldolgozása közben sajnos előfordulhat, hogy megérintjük a kilincset, a fiókok fogantyúit, csaptelepet, ezáltal útjára bocsátva a baktériumokat, vírusokat. Alapos, rendszeres fertőtlenítésre van szükség. Erre nyújt tökéletes megoldást a konyhai ózongenerátor készülék.

A berendezés alkalmazásával az ételek kezelése is megoldható. Az ózon nagy előnye, hogy a gyümölcsökön, zöldségeket kialakuló, rothadást elősegítő mikroorganizmusokat is elpusztítja, így azok sokkal tovább megőrzik frissességüket, tovább fogyaszthatóak. A húst vízbe helyezve ózonkezeléssel kimoshatóak a különböző kórokozók.

Fontos, hogy az ózonnal történő fertőtlenítés és szagtalanítás vegyszermentes eljárás. A készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, amely a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Nincs vegyszermaradvány, csak tiszta, friss, fertőtlenített levegő.

Miért hatásos az ózonkezelés?

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent.