Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
99.900 Ft
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40.000 Ft
Az akció időtartama:
2021. 06. 30. - 2021. 08. 31.
Menny.:db

OZONEGENERATOR Home 360M légtisztító és ózongenerátor készülék 3 év garanciával

Ár:
99.900 Ft
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40.000 Ft
Az akció időtartama:
2021. 06. 30. - 2021. 08. 31.
Menny.:db
Cikkszám: OG-HE-250-M
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Gyors házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS csomagponton

 Fizetés: bankkártya, utánvét vagy banki átutalás 

 

 
AKCIÓ ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG, NE MARADJON LE RÓLA!
 

 

Rövid leírás:

Folyamatos üzemű légtisztító HEPA-, karbon-, és fotokalatitikus (UV) szűrővel, valamint időszakos 360 mg/óra ózonkibocsátással. Digitális kijelzővel és távirányítóval működtethető. Ajánlott szobák, lakások, és különböző helyiségek légtisztítására és szagtalanítására. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

Otthonra, üzletekbe és irodákba javasoljuk a tiszta levegőért.

3 év garanciával!
 

Paraméterek:

 • Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
 • Áramfogyasztás: 40 W
 • Ózonkibocsátás: 360 mg/h (0,36 g/h)
 • Maximális terület: 100 m2
 • Ózonlap mérete: 2 lap / 115 x 115 mm
 • Zajszint: 35-50 dB
 • Ion kibocsátás: 5.000.000 ion / cm3
 • HEPA szűrő: 1 db
 • Karbon szűrő: 1 db
 • Fotokatalitikus (UV) szűrő: 1 db
 • Termék súlya: 6,5 kg
 • Garancia: 3 év

Youtube videók

Leírás

Fertőtlenítés, szagtalanítás, penészmentesítés

 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész, gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag

 

    
 


Lég- és felülethigiénia az elérhetetlen helyeken is

 

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.
 

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, átjárja a textíliákat, bútorokat is, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

 

 
Vírusok, Baktériumok, Penész, Poratka, Pollenek, Kellemetlen szagok esetén
 
A hagyományos levegőtisztító berendezésekkel ellentétben az OZONEGENERATOR Home 360 ózongenerátor léghigiéniai készülék nem csak a port és pollent szűri meg, hanem belső UV lámpával és fotokatalitikus szűrők segítségével a levegővel áthaladó vírusok és más kórokozók nagy részével is végezhet. Az ionizáció közben a készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek magukhoz vonzzák a finom port, a polleneket, a kellemetlen szagokat okozó elemeket. A HEPA szűrő még tovább növeli a levegő tisztításának hatékonyságát. Az aktívszenes szűrő pedig a kellemetlen szagok megszüntetéséhez nyújt segítséget.
 
Mi van azokkal a bacilusokkal, vírusokkal, amelyek már nem a levegőben “lebegnek”, hanem a bútorokon, evőeszközökön, ágyban és egyéb napi használatban lévő tárgyakra rakódtak le?

  
 
Egészítsd ki a takarítási eljárást ózonkezeléssel, hiszen a levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyek súrolószerekkel, vagy fertőtlenítő vegyszerekkel sem érhető el. Amikor az ózongáz baktériumokkal, vírusokkal és egyéb kellemetlen szagokat okozó részecskékkel érintkeznek bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, míg az ózongáz tiszta oxigénné alakul át. 
 
 

OZONEGENERATOR Home 360

A lég- és felülethigiéniai megoldás


 


    

 
 

A Home 360-as készülék egy többlépcsős szűrőrendszerrel ellátott eszköz, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre is használható. A szűrőrendszerben HEPA szűrő (por és pollen szűrésére), karbon szűrő (szagtalanításra), fotokatalítikus szűrő (UV fénnyel történő fertőtlenítés) található. A folyamatos üzemű légtisztítás során ionizálás is történik a még jobb levegőért. A Home 360 szobai légtisztító és ózongenerátor a zárt helyiségek levegőjének tisztítására, valamint tisztán tartására szolgál. A beépített, korszerű szűrőrendszer a port, szagokat, spórákat, vírusokat, baktériumokat és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagokat (pl. pollen) szinte teljes mértékben eltávolíthatja.
 
 

    

 

A ventilátor sebessége öt, míg a légtisztítás erőssége hat fokozatban állítható - a szennyezettség és a helyiség méreténeknek függvényében - így az éjszakai csendes légkeringetéses ionizálástól egészen a 100 négyzetméteres ózonos légtisztításig mindenki megtalálja a magának megfelelő beállítást. Por-, és pollenallergiásoknak is ideális lehet szezon idején, a tünetek enyhítésére és a megfelelő levegő előállítására. Az eszközzel lehetőség van egy előre beállított intenzív és hatékony tisztítást végrehajtani amíg senki sem tartózkodik otthon. Ilyenkor a berendezés a legnagyobb teljesítményre kapcsol, hogy a legjobb tisztítási hatásfokkal kezelt helyiségbe térhessen vissza.
 
 

 
 

A programozható, időszakos ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás üzemmódban a kibocsátott ózongáz maximum 360 mg óránként. A készülék légtisztítási üzemmódban 65 m2-t, míg ózon kibocsátással együtt akár 100 m2-t is képes megtisztítani.
 
 

 


 

Így használja az ózon funkciót:

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet!

 

AKCIÓ ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG, NE MARADJON LE RÓLA!