Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ön itt jár: > Kezdőlap > Hírek >

NEOLINE Prémium Minőségű menetrögzítő kamerák megérkeztek!

NEOLINE Prémium Minőségű menetrögzítő kamerák megérkeztek!

Minden autósnak alapvető igénye, hogy minél nagyobb biztonságban érezze magát vezetés közben. De mi van akkor, ha ez a biztonságérzet egy problémás szituáció, vagy baleset miatt felborul? A stressz miatt nagyon nehéz bizonyítani a történteket csupán emlékezet alapján, szinte lehetetlen. Erre nyújtanak tökéletes megoldást a professzionális menetrögzítő kamerák. 

Miért fontos a kiemelkedő minőség, a professzionalizmus?
Nem mindegy, hogy egy kamera milyen minőségű, mennyire részletgazdag felvételeket készít, mert bizony az apró részletek perdöntőek is lehetnek.

A NEOLINE menetrögzítő kamerák, egyenesen Oroszországból érkeztek hozzánk, ahol évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a menetrögzítők kamerák területén. Ezt azért fontos kiemelni, mert ennek köszönhetően a NEOLINE minden részletre kiterjedő prémium minőséget biztosít a kifogástalan felvételekért.

Csak néhány kiemelkedő tulajdonság:

  • Sony képfeldolgozó lapka
  •  Hat tagú csiszolt üveg lencsék
  • Óriási kontraszt dinamika tartomány kezelés hardveresen (WDR) a mesterségesen létrehozott digitális helyett a szélsőséges fényviszonyok kezelése érdekében.
  • Optikai szűrők (CPL) a tükröződések kivédésére.
  •  Egyszerű kezelhetőség
  •  Optimális, torzításmentes látószög a több sávos menetrögzítés érdekében
  • Automatikus éjszakai mód, GPS, rendszám és időbélyegző lehetősége a teljes körű bizonyítás érdekében.

 

Tovább a termékekhez >>

 
A fenti cikk megjelenésének időpontja 2019.04.11, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.