Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ön itt jár: > Kezdőlap > Hírek >

A KIYO ULTIMATE lelke: GPS U1

A KIYO ULTIMATE lelke: GPS U1

 

a komplett traffipaxvédelmi rendszer elemei

Az előző hírlevelünkben beszámoltunk arról, hogy hamarosan elérhetővé válik az ügyfeleink szerint is tökéletes traffipaxvédelmi rendszer, “Egy traffipaxvédelem, mind felett!”. A modulárisan felépíthető rendszer neve nem más mint KIYO ULTIMATE. Most bemutatjuk a teljes rendszer legfőbb modulját, a traffipaxvédelem lelkét, a KIYO GPS U1 telepített traffipaxjelzőt.

A GPS U1 célja, hogy előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven előre jelezze a telepített traffipaxok, szekciómérések, piroslámpa figyelő kamerák és egyéb veszélyek helyét. A készülék segít a járművezetőknek, hogy a közúti forgalomban előforduló veszélyeket figyelembe véve biztonságosabban közlekedhessenek.

A készülékhez csatlakoztatható kiegészítő lézeres, illetve radaros modul is, amelyekkel együtt a komplett traffipaxvédelmi megoldás, a KIYO ULTIMATE rendszer kiépéítése is megvalósítható. Az összekötő kommunikációs kábel tartalmaz egy LED visszajelzőt, mely segítségével a termék a műszerfal mögé is rejthető, valamint rendelkezik külső hangszóró kimenettel is, amelyhez kiegészítő hangszórót csatlakoztatva a készülék hangereje jelentősen növelhető, ami rejtett beépítés esetén nagyon hasznos lehet.

A termék már elérhető, bővebb információért, vásárláshoz kattintson az alábbi linkre:

Bővebben a KIYO GPS U1-ről
 

 
A fenti cikk megjelenésének időpontja 2017.11.03, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.