Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Ár:
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Golden Eye 4,3” monitor univerzális, 480x272, 12V

Ár:
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GE-DISP96
Szállítási díj: Ingyenes

A Golden Eye univerzális 4,3" monitor segítségével megjeleníthető az univerzális és járműspecifikus tolatókamerák képe.

További információk:

  • 4.3"-os digitális színes LCD monitor
  • 480×272 felbontással rendelkezik
  • PAL és NTSC szabvánnyal rendelkező kamerákat is támogatja
  • 12V-os tápfeszültséggel működik
  • OSD menü nyelve: angol, francia, olasz, spanyol, mémet, portugál, orosz, stb...
  • Mérete: 258mm x 85mm x 20mm

Leírás

Golden Eye univerzális monitor 4,3″

 

A Golden Eye univerzális 4,3” TFT-LCD monitor segítségével megjeleníthet minden RCA -eszköz jelét gépkocsijába. Ilyen hozzá kapcsolható eszköz például az ABM tolatókamera.

 

 

 

 

A Golden Eye univerzális 4,3” monitor segítségével megjeleníthető az univerzális, járműspecifikus vagy akár a tehergépkocsik parkolókamerájának képe is.

A monitoron található két videó bemenet segítségével nem csak a parkolókamera képét láthatjuk, hanem akár a multimédiás fejegység videó kimenete is megjeleníthető (pl.: GPS navigáció).

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!