Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GOLDEN EYE 4,3″ monitor visszapillantó tükrös 12V

Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GE-MON98-480TVL
Várható szállítás: 2023. december 12.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Legyen tiszta képe az autó mögött lévõ területrõl! A visszapillantó tükörre rögzíthetõ kijelzõ szinte minden autóba beépíthetõ.

További információk:

  • 4,3"-os digitális színes LCD monitor
  • 800×480 felbontással rendelkezik
  • PAL és NTSC szabvánnyal rendelkező kamerákat is támogatja
  • 9-16V-os tápfeszültséggel működik
  • Videójel esetén automatikusan bekapcsol
  • Angol nyelvű menüvel rendelkezik

Leírás

GOLDEN EYE univerzális 4,3” TFT-LCD monitor
(visszapillantó tükörbe integrálva)

 

A GOLDEN EYE parkolókamerák és kijelzők olyan parkolást segítő eszközök, amelyek a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn, vagy multimédiás fejegység kijelzőjén keresztül jelenítik meg.

 

A GOLDEN EYE univerzális 4,3”-os monitor segítségével megjeleníthető az univerzális, járműspecifikus vagy akár a tehergépkocsik parkolókamerájának képe is.

 

Felszerelése roppant egyszerű: a gyári visszapillantó tükörre kell egyszerű módon rögzíteni. Az ABM kijelző a lehető legjobb minőségben fogadja a képet a vezető számára. A kijelzőn található segédvonal segítségével pedig meg tudja határozni a közeledő tárgy távolságát.

 

A monitoron található két videó bemenet segítségével nem csak a parkolókamera képét láthatjuk, hanem akár a multimédiás fejegység videó kimenete is megjeleníthető (pl.: GPS navigáció).

 

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!