Honlapcím és dizájn változás

Mint arról már korábban beszámoltunk, cégünknél már több mint egy éve névváltást eszközöltünk, így azóta Laser Technologies Kft.-ként működünk.

 

 

Ehhez a profilhoz, névhez és dizájnhoz igazodva 2019.04.24-én honlapunkat megváltoztattuk! Az új honlapcímünk, amit érdemes kedvenceid közé majd elmentened: lasertechnologies.hu

A powertuning.hu-n még egy ideig elérhetsz minket, de ne lepődj meg, át fog vezetni az új domainre. 
 
 
Mi változik még?
 
 
Ott, ahol eddig a POWERTUNING elnevezést használtuk, most már a Laser Technologies névvel találkozhatsz! Így pl.: e-mailekben, tájékoztatókban, telefonon, Facebookon

 
Viszont a dizájnunkon kívül nem módosul semmi. Elhivatottan ugyanazért a célért dolgozunk: 

Európán belül meghatározó szereplővé válni a speciális elektronikai termékek piacán, korrekt, hosszú távú együttműködő nagykereskedelmi és gyártó partnerként.

A termékcsoportjaink közül mind a minőségi elektromos autóextrák, mind pedig az otthonok kényelmét, vagy az ipar költséghatékonyságát szolgáló kínálatunk segíti a használóit abban, hogy hosszú távon kényelmesebb, biztonságosabb, egészségesebb és gazdaságosabb életet élhessenek!

Ezt a komplex hitvallást szeretnénk kifejezni nevünkkel, mottónkkal, logónkkal, egy igazi egységet alkotva. 

 

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2019.04.30, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák