Egy traffipaxvédelem mind felett!

 width=

Mi megkérdeztük, hogy milyen a tökéletes traffipaxvédelem, az ügyfeleink pedig elmondták. Így jött létre a KIYO ULTIMATE CSALÁD

 

Az abszolút piacvezető KIYO termékek már régóta közkedveltek a fogyasztók és a viszonteladók körében is. Mindez legfőképpen annak köszönhetően, hogy a legfejlettebb, kifejezetten a magyar piacra optimalizált technika kerül bele a világ legkisebb aktív védelmi rendszerébe, megfizethető áron. Ezeket az alapelveket megtartva, a fogyasztói és viszonteladói javaslatokat meghallgatva született meg a KIYO Technology új büszkesége, a KIYO ULTIMATE termékcsalád.

Az ügyfeleink többsége nem kér információt a különböző sebességmérők technikai paramétereiről és azok működésről. Teljesen lényegtelen, hogy milyen szélesek a sávtartományok, vagy pontosan melyik hullámhosszon működik a készülék. Ügyfeleink egy dolgot szeretnének:

„Minden sebességmérő ellen legyen megfelelő védelmem, egy termékben!”

Az új KIYO ULTIMATE komplett traffipaxvédelmi megoldás pontosan ezt teszi lehetővé. Védelem a lézeres sebességmérők, a szakaszmérők, a fix traffipaxok, a mobil radaros sebességmérők, egyszerűen megfogalmazva az összes jelenleg ismert sebességmérési mód ellen, mindez egy termékként!

Egy eszköz nyújt védelmet mind felett. Egy eszköz, amely teljes egészében személyre szabható, bővíthető, frissíthető. Magyar nyelvű beszédhanggal és fényjelzésekkel, teljesen rejthető módon beépíthetően, külső hangszóró csatlakoztatási lehetőséggel és egy sor technikai újítással, melyek lehetővé teszik, hogy a KIYO Technology piacvezető pozícióját megerősítve a felhasználóknak továbbra is a legértékesebb védelmet nyújthassa!

 

Néhány technikai újdonság címszavakban:

V5.0 jelfeldolgozó processzor:
Gyorsabb, erősebb, bővíthető a hatékonyabb és hosszabb távú védelem érdekében.

USB-s frissíthetőség
A rendszer számítógépen keresztül frissíthető, beállítható, nincs szükség a központi egység kiszerelésére és visszaküldésére.

Számítógéppel beállítható funkciók
A rendszer működése számítógép segítségével testreszabható, módosítható.

Téves riasztások radikális csökkentése
GPS alapú helyhez és sebességhez kötött némítási funkciók és jelszűrők alkalmazása.

Magyar nyelvű beszédhang
A komplett rendszer figyelmeztetései, üzenetei magyar nyelven hallhatók.

Teljesen rejtve beépíthető rendszer
A komplett rendszer beépítése után, mintha gyári tartozék lenne, csak 1db LED látható, semmi más…

 

A KIYO ULTIMATE család hamarosan elérhető lesz. A rendszer elemeinek részletes bemutatásáról, árakról, beszámítási lehetőségekről és akciókról hamarosan további információkat fogunk küldeni hírlevél formájában. Kövessen minket! Kérdezzen bátran!

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2017.10.31, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák