Árukereső

Árukereső Megbízható bolt szolgáltatás

“Az elismerés hiteles képet ad a boltok minőségéről, miután csak a webáruházakból ténylegesen vásárolt felhasználók véleménye alapján érdemelhető ki.”

A vélemények megtekintéséhez kattintson ide!

 

 

Miről szól a szolgáltatás?

A Megbízható Bolt Program az Árukereső szolgáltatása 2009 óta, amellyel az online vásárlások megbízhatóságát, hitelességét kívánjuk javítani. A programunkra jelentkező webáruházak vásárlói – röviddel vásárlásukat követően – egy kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, a rendelés és kézbesítés menetét. A kérdőívek eredményei alapján, a legalább 4.2 értékelést elérő boltokat megkülönböztető logóval látjuk el,Árukereső.hu Megbízható Bolttá válnak.

“Zöld keretes”: 60 nap alatt legalább 10 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,2-t.
 “Zöld hátteres”: 60 nap alatt legalább 60 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6-t.

Az elismerés igazán hiteles képet ad a boltok minőségéről, miután csak a webáruházakból ténylegesen vásárolt felhasználók véleménye alapján érdemelhető ki.

Árösszehasonlító portálként célunk, hogy a felhasználókat az internetes vásárlás megkezdésétől segítsük, immár a legkedvezőbb ár megtalálása mellett azzal is, hogy hol érdemes megvenni az adott terméket. A Megbízható Bolt szolgáltatás arra szolgál, hogy tanácsot adjon a felhasználóknak, hol érdemes vásárolniuk, hogy a legjobban járjanak!

Miért jött létre?

Rengeteg helyen olvashatunk az Interneten webshopok értékeléséről. Ezek eredetével sokszor nem vagyunk tisztában, érthetően attól tartunk, hogy a pozitív kritikát a bolt saját magáról alkotta, míg a negatív vélemény sokszor az adott bolt konkurenciájától származhat, hogy ezzel lejárassa versenytársát. Ezek az értékelések tehát nem adnak korrekt képet az on-line boltokról. Hiteles képet arról, hogy hol érdemes, hol éri meg vásárolni az interneten, csak a tényleges vásárlóktól kaphatunk. Ezért indult el az Árukereső Megbízható Bolt Program szolgáltatása.

Hogyan működik a szolgáltatás?

A Megbízható Bolt Program keretében csak azokat a felhasználókat keressük fel, akik valóban vásároltak az adott boltban. Ez egy kérdőív kitöltésével történik, amelyet 10 nappal a vásárlás után kapnak meg a vásárlók. A cél tehát objektív és megbízható véleményt szerezni a bolt szolgáltatásaival és minőségével kapcsolatban, valamint ennek segítségével is minimalizálni a negatív internetes vásárlási tapasztalatokat. A szolgáltatás partnereink számára teljesen ingyenes. Igénylése és aktiválása néhány percig tart, a többi része automatizált. További információk a Partner Portálon.

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2017.05.22, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák