Üléshűtés – kimagasló komfort a kánikulában

A nyári verítékes hőségben újra és újra megtörténik Önnel is, hogy már egy rövid út során is “hozzátapad” az autó üléséhez? Elképzelte már, hogy milyen lehet frissen és üdén kiszállni a kocsiból, fittyet hányva a hatalmas melegre?

Ma már nem luxus a hűtött autóülés. Szinte bármilyen autóba tudunk utólagosan is beépíteni kombinált ülés hűtés-fűtést, a gyárival megegyező minőségben, az eredeti ár töredékéért! Minderre teljes körű 7 év jótállást vállalunk!

Az üléshűtés beszerelése, komoly szakmai tudást igényel, ne bízza hozzá nem értő szerelőre! A szakszerű beépítést több mint 600 viszonteladónk végzi, így garantált, hogy az ön lakóhelyéhez közel is találunk egyet közülük. Keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy kiajánlhassuk az Önhöz legközelebbi professzionális viszonteladónkat!

Ha ránk bízza, vége a verejtékes autóvezetés korszakának! 

Érdekel a termék >>

További információt kérek! >>

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2017.07.10, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák