Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ABM 7″ monitor univerzális, 800x480, 12-36V

Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: ABM-MON-7017A-480p
Várható szállítás: 2021. augusztus 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Maximálisan 2 kamera képének megjelenítésére képes, amelyeket kábel segítségével tudunk csatlakoztatni.

További információ:

  • 7″-os képernyő méret, 4:3 és 16:9 kompatibilis
  • 800×480 felbontással rendelkezik
  • PAL és NTSC szabvánnyal rendelkező kamerákat is támogatja
  • 2 kamera képét képes fogadni
  • 12V – 36V közötti tápfeszültséggel működtethető
  • 12V-os kimenő kamera tápellátás
  • 1db 4pin-es csatlakozóval a csomagban (2 kamerához)
  • Méretek: 176mm x 123mm x 27mm
  • Többnyelvű menüvel rendelkezik

Youtube videók

Leírás

ABM univerzális 7″ monitor munkagépek számára 
12-36V 800×480

 

Az ABM parkolókamerák és kamerarendszerek olyan eszközök, amelyek mindamellett, hogy a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn megjelenítik, akár buszok, teherautók belső terének, valamint munkagépek munkaterületeinek megfigyelésére is alkalmasak. A vízhatlan csatlakozók és nagy strapabírású kábelek segítségével a legzordabb környezetben is kiváló minőséget biztosítanak mind a kijelzők, mind pedig a különféle nagy igénybevételnek kitehető kamerák.

 

 

A monitor beépítése, rögzítése:

 

A kijelző felszerelésének egyik lehetősége a mellékelt tartókonzollal lehetséges, amely segítségével műszerfalra rögzíthető a monitor. A szett tartalmazza.

 

 

A másik lehetőség a szélvédőre, vagy bármely oldalüvegre rögzíthető tapadókorongos tartó. Ez egy opcionális kiegészítő, a szett nem tartalmazza.

 

Csatlakoztatás:

A kijelző 2db 4 érintkezős, vízhatlan csatlakozóval rendelkezik, amely közvetlen csatlakoztatást biztosít az 5880-as cikkszámú kamerákhoz, és az ezek összekötésére szolgáló hosszabbító kábelekhez. Azonban, ha univerzális, RCA kimenettel rendelkező eszközt szeretne csatlakoztatni, szüksége lesz 4PIN-RCA átalakító kábelre, amelyből a szett 1 darabot tartalmaz. Ha több mint 1 univerzális eszközt szeretne csatlakoztatni, kiegészítő 4PIN-RCA kábel megvásárlására lesz szüksége!

A kijelzőhöz való 5880A-s cikkszámú kamera átalakító kábel nélkül csatlakoztatható, ugyanis ez a kamera is 4 PIN-es vízhatlan csatlakozóval rendelkeznek. A monitor ezen a 4 PIN-es csatlakozón keresztül látja el árammal az 5880A-s cikkszámú kamerát, így ebben az esetben nem kell külön tápellátásról gondoskodni..

A kijelző nem tartalmazza a monitor és kamera összekapcsolására szolgáló vízhatlan 4PIN-es csatlakozóval rendelkező hosszabbító kábelt! Ez külön megvásárolható 8, 15 és 28 méteres változatban.

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!