Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Menü
Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

151-5G ózongenerátor készülék

Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
M22 UV-C hordozható fertőtlenítő lámpa M22 UV-C hordozható fertőtlenítő lámpa
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
5g-os ózonlap alkatrész 151-5G ózongenerátorhoz 5g-os ózonlap alkatrész 151-5G ózongenerátorhoz
12.900 Ft (10.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OG-ME-151-5G
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.
Szállítási díj: Ingyenes

Gyors házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS csomagponton

 Fizetés: bankkártya, utánvét vagy banki átutalás AKCIÓ ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG, NE MARADJON LE RÓLA!

 

Rövid leírás:

Időzítővel és HOLD (végtelenített) funkcióval ellátott, kerámia ózonlapos, 5000 mg/óra, tehát 5 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelítőleg 90 m2-hez is. Kisebb lakások, szobák és helyiségek, valamint gépjárművek belső terének és klímájának ózonkezelésére ajánlott. Fertőtlenítés, penészmentesítés, szagtalanítás az ózon erejével.

 3 év garanciával


 

Paraméterek:

 • Áramellátás: AC 220- 240V / 50-60 Hz
 • Áramfogyasztás: 50 W
 • Aktív ózonkibocsátás: 5000 mg/h (5 g/h)
 • Maximum terület: 90 m2
 • Időzítő: 1-120 perc, HOLD
 • Ózonlap mérete: 1 lap (5 g) / 51 x 91 mm
 • Zajszint: 50 dB
 • Termék mérete: 187 x 172 x 158 mm
 • Termék súlya: 1,5 kg
 • Garancia: 3 év

Leírás

Fertőtlenítés, szagtalanítás, penészmentesítés

 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész, gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag

 

 

 

Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű, ezért a kezelés utáni 45 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 

Lég- és felülethigiénia az elérhetetlen helyeken is

 

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.
 

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, átjárja a textíliákat, bútorokat is, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

 

151-5G

ÓZONGENERÁTOR  
 

        

 

151-5G típusú ózongenerátor egy manuális időzítővel és HOLD (végtelenített) funkcióval ellátott, kerámia ózonlapos, 5 g/óra ózonkibocsátással rendelkező készülék, megközelítőleg 90 m2-hez is. A készülék hasznos HOLD funkciójával tovább növelhető a kezelendő terület nagysága, vagy hosszabb ideig kezelheti az adott területet.  
    

 

Ajánljuk szobába, irodába, várókba, kisebb közösségi terekbe, autóba...

 

    

 

Az ózongenerátor készüléken igény szerint beállítható a kezelés időtartama attól függően, hogy mekkora térben kívánja azt alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető, tárolható. Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. Makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljesen megszüntethetőek az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

 

 

Autó higiéniai kezelése ózonnal
 

Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és tisztítószer nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül fertőtlenítheti, szagtalaníthatja, penészmentesítheti az autók klímarendszerét, utasterét és a rakterét is.

 

        

 

A gépjárművek klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttathatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek.

Az autó higiéniai tisztítását évente kétszer ajánlott elvégezni, de klímatöltés után mindenféleképpen célszerű!

 

Így használja az ózongenerátor készüléket:

 1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
 6. A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesse ki a kezelt területet!